Kan din bedrift få sentral godkjenning?

Fyll ut skjema så kontakter vi deg med mer informasjon om sentral godkjenning.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Stadig kontakter firma oss som har fått avslag og ikke skjønner hvorfor. Søknad om sentral godkjenning krever omfattende dokumentasjon og papirarbeid,  dette trenger du ikke å gjøre selv.

Vi i Internsikring AS holder oss kontinuerlig oppdatert på hvilke regler som gjelder, hva som skal til for å skaffe deg ansvarsrett, og hvordan vi kan bistå deg med å få godkjent søknaden på første forsøk.

Ønsker du en trygg og profesjonell aktør til å hjelpe deg med alle disse utfordringene som dukker opp i  søknadsprosessen, står Internsikring AS klar til å bistå deg.

Vi bistår i hele søknadsprosessen og sikrer at du får med alle godkjenningsområdene som du kan oppnå. Internsikring AS bistår både ved førstegangssøknad, fornyelse og oppgradering av eksisterende sentral godkjenning.

Sentral godkjenning er et viktig trinn på vei til å oppnå konkurransefordel i markedet. Godkjenningsmerket er et anerkjent kvalitetsstempel og skiller deg fra de useriøse aktørene i markedet.

Kontakt oss og start søknadsprosessen med profesjonell bistand.

Vi hjelper deg å få sentral godkjenning!